Griff Squash & Fitness Club

A Griff Squash & Fitness Club a hobbi játékosok, az aktív sportolók és a versenyzők igényeinek is megfelelő szolgáltatásokat nyújt. - squash - aerobic - fitness - spinnig - teremfoci - asztalitenisz - wellness - Activlab

Csatlakozz Te is hozzánk a Facebookon

Szabadidős Squash Közösség

Karakal-Griff Amatőr Squash Körverseny 2011

2010 - Griff Squash & Fitness Club

Friss topikok

  • Esb-stibi: ...nem biztos, hogy büszke vagy rá, de megfordultak a kezed alatt nem csak élvonal beli játékosok,... (2010.09.07. 17:58) Colin White
  • Fogyás: Komolyan akinek az alakformálás a célja az kezdje el!!! (2010.09.06. 12:12) Spinning

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Jótékonysági fotókiálltás

2010.08.18. 16:30 :: griffsquash

Augusztus 27-én kerül megrendezésre a
Griff Hotelben a Pető intézetben nevelt gyermekekről készült
jótékonysági fotókiállitás.

A Notebookstore jóvoltából a Pető Intézet lakóit segítik sztárjaink! Egy pénteki délutánon egy belvárosi étteremben igazi sztárdömpingbe keveredhettek az újságírók, mert a Notebookstore áruház lánc felajánlást tett a Pető Intézet javára egy kreatív sajtóesemény keretében.

A meghívott sztárok jótékony célból notebook kiegészítők külsejét varázsolták egyedivé, majd szignójukkal látták el. Örömmel tapasztaltuk, hogy az igaz ügyért, a jótékonyságra a mai világban is van bőségesen igény és kereslet – tudtuk meg Lantai Józseftől, aki a fotókat is készítette.

 

Rengeteg notebook kiegészítő volt – notebooktáska, egér, klaviatúra, pendrive – amiből szabadon választhattak a celebek, ki – ki igény szerint választotta ki milyen terméket milyen stílusban, és milyen kreativitással díszit fel. Az egyedi eszközöket árverésre bocsátották az intézeti aloldalon, illetve a közreműködő sztárok weboldalán. Az ismert emberek által díszített tárgyakra egy teljes hónapig lehet licitálni, majd az ily módon befolyt összeg augusztus 27-én kerül átadásra a Pető Intézet lakói számára, Marek Zoltán fotográfus segítségével, egy jótékonysági fotókiállítás keretében, a Griff Hotelben.

Sztárok, akik a jó cél érdekében kiadták magukból a kreativitást: Dombóvári Vanda, Hajas Laci, Polgár Kriszta, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Vásáry André, Varga Viktor, Horváth Tamás, MCDC –Veres Robi-, Végvári Eszter, Brasch Bence, InterYou Zenekar. A celebek zseniálisan oldották meg a feladatot, többsége nagyon kreatív volt, és szorgalmas, de voltak, akik gyorsan túl szerettek volna lenni a dolgon, mint például Horváth Tamás és csapata – HT3, mert tovább kellett menniük egy fellépésre.

Viszonylag nehezebb technikai megoldást választottak a sietségük ellenére, mert elhatározták, hogy egy klaviatúrát díszítenek fel a csapatnevüket tartalmazó felirattal, amelyeket ragasztóba szórt csillámporos megoldással valósítanak meg. Mivel nem voltak elégedettek az alkotással ugyanezt a módszert kipróbálták egy UV zöld táskán is, láthatóan kisebb nagyobb sikerrel, de a szándék a lényeg, hogy lelkesen ott voltak és hozzájárultak az adományok bővítésének lehetőségéhez. MC/DC – Veres Robi – végig mentegetőzött, hogy sajnos nincs kézügyessége, de mégis helytállt és aprólékosan próbálta magából a legtöbbet kihozni.

Voltak, azért akik beleadták a kreatív ötleteiket kapcsolódóan személyiségükhöz, mint például Hajas László, aki egy táskát díszített, természetesen póthajak segítségével a szakmájához hűen még a monogramját is a hajakkal ékesítette. Dombóvári Vandáról elmondhatjuk, hogy a leglelkesebb volt és mindenképpen ragaszkodott, hogy aprólékos munkával a lehető legkreatívabb oldala megmutatkozzon művében, egy nagyon kedves és vidám tájképet produkált, amiben teljes mértékben átjön sugárzó, vidám személyisége.

Polgár Kriszta a hobbiját mutatta be a művében, hiszen pókerkártyákat rajzolt, amely kidolgozottságából teljesen átjött aktuális szenvedélye. Debreceni Zita kislányos énjét mutatta meg kék kristályszemű, aranyszínű, nyúlszerű édes figurát rajzolt egy táskára. Brasch Bence a hölgyek kedvében akart járni valószínűleg, amikor egy „baba” rózsaszínű egeret díszített napságra virágmotívumokkal és aranyos szemeket is adott, úgy ahogy az egy egérnek jár és persze autogrammal is ellátta.

Vásáry André némi segítséggel a hozzáértő szakemberrel együtt az eredetileg Zimány Linda testét ékesítő Swarovski köveket használta fel a neve kezdőbetűjének ékeként. Varga Viktor egy laptop táskára rajzolt egy Viktor halat – aranyhal csirkelábakkal, uszony helyett. Dukai Regina egy egeret monogramozott, de nem egyszerű módszerrel, mert aranyporral dolgozott, míg az Inter You zenekar egy táskára festett absztrakt arcot lelkesen. Mindenki jó hangulatban és örömmel járult hozzá a kezdeményezés sikeréhez és remélhetőleg a rajongok is örömmel tesznek felajánlásokat a nehéz sorsú gyerekeknek az egyedi tárgyakon keresztül! Mindenkinek köszönjük, aki bármi módon is segít és hozzájárul!

Szólj hozzá!

Címkék: gyerekek akció sztárok jótékonyság celebek pető intézet marek notebokk

A bejegyzés trackback címe:

https://griffsquash.blog.hu/api/trackback/id/tr172230936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása