Griff Squash & Fitness Club

A Griff Squash & Fitness Club a hobbi játékosok, az aktív sportolók és a versenyzők igényeinek is megfelelő szolgáltatásokat nyújt. - squash - aerobic - fitness - spinnig - teremfoci - asztalitenisz - wellness - Activlab

Csatlakozz Te is hozzánk a Facebookon

Szabadidős Squash Közösség

Karakal-Griff Amatőr Squash Körverseny 2011

2010 - Griff Squash & Fitness Club

Friss topikok

  • Esb-stibi: ...nem biztos, hogy büszke vagy rá, de megfordultak a kezed alatt nem csak élvonal beli játékosok,... (2010.09.07. 17:58) Colin White
  • Fogyás: Komolyan akinek az alakformálás a célja az kezdje el!!! (2010.09.06. 12:12) Spinning

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Egyéni Amatőr Squash OB 2011 - Döntő

2011.03.08. 08:52 :: griffsquash

Egyéni Amatőr Squash OB 2011 - Döntő

Megvannak a bajnokok!


Vasárnap végre kiderült, hogy kik a legjobb amatőr squash játékosok idén, a szövetség támogatásával másodjára megrendezett Egyéni Amatőr Squash OB-n.

 A sok nevező miatt már pénteken megrendezésre került egy középdöntő, amelynek tétje a vasárnapi, 32-es főtáblára kerülés volt.

Országosan, vagyis 13 városban rendezett selejtezőkön összesen több, mint 300 hobbisportoló próbálta ki magát ezen a rendezvényen. Gondoljunk csak bele; ugyan voltak többen, akik korábban hivatalos versenyzők voltak, voltak juniorok is, de a legtöbbjük olyan volt, akik korábban soha semmilyen squash versenyen nem indultak el – és nem is tervezték, vagyis kizárólag ennek a versenynek hála jutottak ilyen lehetőséghez. Másként fogalmazva elhoztunk közel 320 olyan versenyzőt egy országos rendezvényre, akik ezelőtt a szövetség számára kvázi láthatatlanok voltak. Most pedig amellett, hogy felkerültek a szövetség  térképére, esetleg látva, hogy egy országos mezőnyben is van keresnivalójuk. Sőt…! Hátha kedvet is kapnak további, már talán komolyabb részvételre.

Akkor tehát, a tényszerű adatok: női mezőnyben a selejtezőkön 60 induló volt, míg a férfi mezőnyben 260 fő.

További újdonság volt, hogy a szervezők a rangos eseményhez kapcsolódóan egy saját rendezvényt tartottak a Dokk Cafe nevű ismert szórakozóhelyen, Squash Night címmel, ezzel is tovább emelve a sportág presztízsét. A rendezvényre a versenyzők ingyen, míg a nézők kedvezményesen juthattak be előzetese regisztráció után. Így a party tehát épp úgy volt a „profiké”, mint az „amatőröké”, még ezzel is összehozva a teljes mezőnyt ismét.

A versenybíró ismét a nagyszerű és tévedhetetlen Tóth Béla (MFSZ Főbíró) volt. Ezzel is emeltük a verseny színvonalát. Sőt, külön megtiszteltetés volt számunkra, hogy Képes Gábor a szövetséget képviselte a versenyen.

November óta gyakorlatilag beutaztuk az országot – nem is olyan kis - csapatunkkal. Aki év közben figyelemmel kísért minket, az tudja, hogy mennyire változatos élményeink voltak, milyen sok sikeres vidéki klubot és szimpatikus, elhivatott klubvezetőt ismertünk meg ezalatt. Aki pedig elmulasztotta híreinket, elolvashatja beszámolónkat, és megnézheti összefoglaló videóinkat.

Az eredmények:

Nők:

1. Hanekám Alexandra, 2. Magdits Szilvia, 3. Farkas Mónika, 4. Szlávik Linda

Vígaszág: 1. Fésüs Virág, 2. Varga Pintér Katalin

Férfiak:

1. Bíró Balázs, 2. Reider Tamás, 3. Kassay Csaba, 4. Dorka András

Vígaszág: 1. Győri László, 2. Szigeti Ferenc

A rendezők kiosztották a Fair Play díjakat is, melyeket Acél Andrea és Reider Tamás vehetett át.

Beszámoló Videóban:

Beszámoló Képekben:

https://picasaweb.google.com/griffsquash08/AmatorSquashOBDonto#

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bajnokság pro wellness profi döntő országos olivér spinning zsuzsi szövetség aerobic squash vv czanik karakal

A bejegyzés trackback címe:

https://griffsquash.blog.hu/api/trackback/id/tr222720804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása